tiistai 4. kesäkuuta 2013

Niitä sadepäiviä odotellessa

Noin kuukauden päivät on tullut tätä blogia pidettyä, ja yllättävän hyvin tämä on 'potkinut' lukemaan. Vähän jännitti, että miten näin surkean keskittymiskyvyn kanssa jaksaa tällaista blogia pitää, ja sitten kun oli vielä ne kevätkiireet. Nyt ne on kuitenkin takana päin! Koulustani valmistuin, ja sain jopa stipendinkin, mitä en olisi ikinä uskonut.

Äiti yllätti mut liittymällä Suureen Suomalaiseen kirjakerhoon, vaikka ei hän itse juuri mitään luekkaan. Eli kääntäen: mä saan ehdotella sille mitä se saa sieltä tilailla. (; Olisipa itselläkin joskus varaa liittyä johonkin vastaavaan.

Enemmittä höpinöittä, tänään piti käydä kirjastossa, joka on tässä pikkukylässä aika suloinen tapaus. Asuin kolme vuotta kaupungissa, eikä sieltä tuntunut koskaan oikein löytyvän mielenkiintoista luettavaa. Aina tuntui että ne samat vanhat siellä jököttää hyllyssä, ja henkilökunta on niin leipääntynyttä ettei niiltä uskaltanut paljon edes kysellä.

Tältä näyttää kesärojektin alkutaival.


Joel Haahtela Tule risteykseen seitsemältä
Iida Rauma Katoamisten kirja
Salla Simukka Punainen kuin veri
Annukka Salama Käärmeenlumooja
Anna-Leena Härkönen Onnen tunti

Kukaan muu lukenut? (:

& Tove Janssonin Muumien matkassa -kirja tuli sskklta. Rakastuin siihen heti. Nyt odotan että siskon skidit tulis taas käymään niin saisin hyvän syyn lukea sitä niille.
Kirja sisältää paljon herkullisia kuvia, värillisiä ja mustavalkoisia, sarjakuvia, monta tarinaa, laulua ja ihania reseptejä muumimamman keittokirjasta. Sivujakin on ihan kohtuu paljon: 239.


Huih. Ja ulkona jyrisee.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti